NY FLYGVECKA

Mycket standby de senaste två veckorna men hade ändå turen att flyga till Skellefteå och tillbaka en gång. Imorgon är det dock dags för en ny fullspäckad flygvecka och framförallt morgondagen blir väldigt lång med många timmar i luften. Totalt fem sektorer och vilka för övrigt inte är de kortaste i linjenätet, först blir det Vilnius tur/retur för att sedan går över till inrikes Arlanda-Halmstad-Bromma-Halmstad. Ett kort nattuppehåll i Halmstad sen är man igång igen morgonen därpå med Halmstad-Bromma-Halmstad-Arlanda. Liknande scenario blir det sedan även på onsdag och torsdag. Det är tveksamt om man varken har tid eller ork med ett inlägg imorgonkväll men det får ni väl se imorgon helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Paddy

Tjena,

Nu tänkte jag vara duktig och komma med en fråga:

Elektroniska pilotväskor, är det något som Skyways funderar på att införa? Är det något som ni får lära er på TFHS?Vi hörs!

2010-05-17 @ 16:04:23
Postat av: Alex

Tja Paddy,

Dra på trissor, någon som har läst på märker jag!Nej det är inget vi har fått lära oss på TFHS eller har på Skyways. Inget jag tror kommer införas på Fokkern direkt heller utan det är nog till de modernare kärrorna. Däremot har de båda Norwegianpiloterna man delar lägenhet med fått börja lära sig detta system nu när de har infört EFB (Electronic Flight Bag) på sina Boeing 737-300/800. Det finns ute bland många bolag redan med andra ord.2010-05-17 @ 21:18:56
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0