FOKKER VS. GRIPEN

Precis anlänt till ett soligt Visby och följer sista delen av brölloppet på hotellet. Vigseln hann man faktiskt se även den precis innan avgång på Skyways-kontoret, det var faktiskt en tomflygning över till ön idag så det var inte så strikt med punktligheten som tur var. Ett historiskt ögonblick vilket man från och med nu kommer förknippa med Skyways och till råga på allt blev det så gott som en lågflygning över Stockholm city av någon anledning. Inte en enda Stockholmare kan ha missat soloformationen av en Fokker som vi bjöd på, slår en aning högre en Gripen-formation eller vad säger ni!? Skämt å sidor men det var faktiskt lite häftigt att bli radarvektorerad rakt över stan och relativt lågt dessutom 4000-5000 fot, även om inte vi såg brudparet kanske de såg Fokkern! Mycket snack om brölloppet på frekvensen dessutom, bland annat av en intresserad Lufthansa!

Nu är det snart dags för en bit mat på O'Leary's med kapten samt en intressant fotbollsmatch med en dansk seger förhoppningsvis. Imorgon blir det fyra leggar Visby-Arlanda och sen ytterligare en natt här i Visby innan det blir de två sista kursträffarna i Human Factors på måndag och tisdag.


Kommentarer
Postat av: JH

Haha kul!

Men vad var det som Lufthansa snacka om på radion? :)

2010-06-20 @ 09:48:46
Postat av: Alex

Ja det var rätt kul faktiskt, speciellt tillfälle. JAS-Griparna var i området också och skulle nog precis in och göra överflygning... Lufthansa m.fl var lite sugna på att göra en lågflygning också! :)

2010-06-20 @ 12:29:41
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0