CHECK-IN

Efter en vecka med tvådagar strejk, två långa flygdagar i onsdags och torsdags avslutade jag min vecka med en enkeltur till Halmstad. Betydligt sämre väder över hela Sverige för tillfället med en indragande front med mycket moln och nederbörd vilket gjorde att man inte kunde välja det förtryckta alternativet Ängelholm idag. Där var det dimma och i Malmö likaså, inte mycket bättre i Jönköping heller så det slutade med att vi använde Växjö som alternativ. Briefingen med kapten innan man går ut till flygplanet görs på TCC som är ett hus inne på plattan vid terminal 3, har nog visat upp det tidigare här på bloggen. Detta hus har Skyways haft i många år men nu nästa vecka är det historia, huset ska rivas för att göra plats åt ytterligare ett eller flera flygplan och det kommer bli en ny incheckningslokal uppe på kontoret. För egen del blir det nu en ledig helg plus ytterligare några dagar hemma i Helsingborg.

 

Det är bäst att ha allt vad gäller väder, bränsle, alternativ klart för sig när kapten kommer och detta underlag skriver man ut här i briefingrummet.

Kommentarer
Postat av: Conny

Du ser ut att trivas bra i uniformen,hihi.......förresten,vem skulle inte göra det? :)Förra inlägget: Hawaii måste jag bara resa till någon gång.

Hur lång tid tog flygningen från SF till Hawaii?

Räcker 5-6 h?

Fina bilder.

2010-06-11 @ 13:00:17
Postat av: Alex

Ja det är klart man trivs uniformen! :)Ja som sagt, otroligt kul att ha varit där och jag åker gärna dit igen men det ska nog vara i en kombination med något annat resmål. Flygningen tog nästan 5 h, rakt ut i Stilla havet med andra ord! Mäktigt!

2010-06-12 @ 12:28:38
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0