EN FLYGHELG

Det stundande brölloppet här i Stockholm i helgen har väl ingen direkt missat och nu börjar gästerna droppa in både på Arlanda samt Bromma. Har varit en del businessjets på Arlanda idag från diverse länder men även några modeller större från vissa. Den japanske kejsaren flög hit med två Boeing 747-400!

Tyvärr har det inte blivit några bilder ännu, men de finns i vart fall uppställda här på Arlanda om man vill åka förbi och titta. Får väl se om jag får möjlighet att ta några bilder i dagarna men det kan bli svårt för imorgon ska jag själv ut på turné med övernattningar både i Halmstad och Visby under hela helgen. Men innan man är i Halmstad och kan skriva nästa inlägg ska först en "longhaul" flygas till Vilnius imorgonbitti, ingen garanti att man orkar skriva imorgon kväll dock!

Kommentarer
Postat av: Niklas

Om du ska till Bromma så får du försöka få en bild på spektaklet i stan! Fast det finns inte så mycket uttrymme för att ta kort på inflygningen dock...

2010-06-18 @ 10:51:02
Postat av: Alex

Ja, Bromma står på väntlistan för lite fotografering men det får bli en vardag när det är mycket trafik att få på bild. Klarblå himmel är också ett krav hehe! Håller mig nog här i norrorten under brölloppet, verkar vara kaos i de centrala delarna hehe!



2010-06-19 @ 11:05:14
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0