2 x ARN-VBY

Fyra leggar idag mellan Arlanda och Visby vilket borde betyda en kort flygdag men det har det inte riktigt blivit, checkin 08.00 och utcheck igen först vid 17.45. En riktig lång dag med andra ord trots bara dryga 2,8 timmar i luften. Anledningen är att denna sommarslinga tyvärr är lagd på det viset att man dels har rast på Arlanda efter första tur/returen och sedan en lång rast i Visby på fyra timmar innan första kvällsflygningen tillbaka till fastlandet igen. Det är smällar man får ta och man kan ju passa på att fördriva tiden på bästa sätt. En lunch på Visby flygplats blev det dock och efter det en del läsande sen var det på det igen.

Fulla hus är det som sagt de här dagarna framförallt till Visby och idag var det riktigt trångt på en sträcka, 50 passagerare i kabinen, två värdinnor, en passagerare på jumpseat och sen jag och kapten givetvis. Absolut max vad gäller passagerare och en startvikt på dryga 20 ton men just på startvikten finns lite mer att ta av...20 820 kg gäller där!


Visby var det ja...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du borde testa att luncha på restaurangen på golfbanan precis bredvid flygplatsen! Trevligt ombyte om ni brukar käka på flygplatsen...

2010-07-10 @ 23:57:38
Postat av: Alex

Johanna,

Ja då får man kanske prova det någon gång även om det är riktigt bra mat på flygplatsen också faktiskt!

2010-07-11 @ 15:46:34
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0