300 H TOTALT

Några dagar på utebasen Jönköping är nu avverkade vilket slutade med ett par timmar till i bagaget samt som alltid mer erfarenhet även om det inte direkt hänt något utöver det vanliga på dessa flygningar. Ett par fina sommardagar har det varit med både förmiddagarna samt kvällarna ledigt i Jönköping så nu kan man den staden betydligt bättre än tidigare. Jag har även passerat 300 timmar totalt i flygtid vilket är lite av en milstolpe känns det som, dock en väldigt liten en i jämförelse med många andra men i vart fall en milstolpe för mig. Sista natten i Märsta på bra länge blir det också innan man går på sommarlov imorgon eftermiddag, men först kommer en av höjdpunkterna hitintills vad gäller flygningarna för Skyways. Imorgon är det nämligen dags för Murmansk!



Hela Arlanda syns i en av gluggarna på inflygningen men som vanligt såg det mycket häftigare ut i verkligheten än på bild.



Inte varje dag ett wingshot från vänster sida men kapten var sugen på att ta några bilder också med min kamera på medvinden till bana 19L, häftig ljuseffekt från molnen i motljuset!



Kommentarer
Postat av: Svea

Tjena!

Är det alltid kapten som gör walk-arounden och F/O programmerar FMC:n eller turas man om?

2010-07-11 @ 10:53:50
Postat av: Alex

Tja!

Brukar vara styrman som får göra walk arounden när det är dåligt väder! ;)



Skämt å sidor, nej det kan variera men för det mesta blir det kapten. Styrman har så mycket annat att göra utöver FMS:en som är klart på några knapptryck egentligen.

2010-07-11 @ 15:45:45
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Svea

okej, tack för svaret!:P

2010-07-11 @ 15:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0