SHOPPING

Har inte så mycket flygrelaterat att skriva om idag direkt, jag har som sagt spenderat en hel del tid med familjen inne i Stockholm och försökt göra några fynd på rean. Det har jag i och för sig gjort till den kommande outfiten, det har blivit ett par fina svarta skor som förhoppningsvis kommer passa bra till uniformen. Vädret i Stockholm är för närvarande riktigt kallt och klart, kan ju villigt erkänna att man var sugen på att ta några bilder ute på Arlanda idag. Efter frukosten idag så hann man inte mer än ut på gatan förrän man hörde ett rejält vinande ljud, utan att rå för det flyger blicken automatiskt upp mot skyn. Emellan husen kunde man utan problem se att det var en Boeing 747SP tillhörande Iran Air som var på inflygning till Arlanda. Det var verkligen kristallklart i luften och morgonsolen lyste fint upp ena sidan, hade naturligtvis blivit en grym bild om man nu haft kameran med sig men den fick vila idag. Får väl i vilket fall som helst för er som inte kan typerna så bra bjuda på en bild hur den ser ut, tagen vid ett tidigare tillfälle.Kommentarer
Postat av: Staffan

Såg den på Arlanda vid 1030. Den och Thaien stod parkerade på var sin sida om piren på femman. Alltid coolt att se en SP, får se hur länge det dröjer innan de tas ur bruk.Ha det gott!

2010-01-10 @ 16:08:23
URL: http://landa.blogg.se/
Postat av: Alex

Jaså du var uppe i Stockholm och härjade? Hur kommer det sig? Ja, SP:n är grym! Hoppas de kommer flyga några år till på Arlanda och Kastrup! :)Ha det!

2010-01-10 @ 22:13:02
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Staffan

Var hos kompisar ett par dagar och lekte byggnadsarbetare. Man hinner med rätt mycket på fyra veckors julledighet har jag kommit fram till ;-) Ska bli gött att komma igång med skolan igen!

2010-01-11 @ 10:49:09
URL: http://landa.blogg.se/
Postat av: Alex

Där ser man, du tänker väl inte hoppa av och satsa på den branschen istället? ;) Förstår att det ska bli gott att komma igång igen, man får ju lite abstinens när man inte får flyga! :)

2010-01-11 @ 12:54:29
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0