MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Bokstavligen talat var det nog det imorse när man vaknade, en underbar soluppgång färgade hela himlen orange samtidigt som man njöt av en rejäl frukost och tittade på morgonankomsterna till bana 01L. Svårt att låta bli att ta en bild så givetvis blev det en på SAS stora fågel (läs: Airbus A330) från Newark. Det är alltid svårt att uppskatta avstånden på fotografier men det är så pass nära att man knappast har problem att varken gissa typ eller bolag.

Det har varit riktigt kallt här cirka -15 grader hela dagen i princip och det kändes verkligen när man gick till och från gymmet. Skönt att man är igång igen på den fronten i alla fall. Flygningen kommer ju ganska snart också igång och dagarna framtill helgen kommer nog gå väldigt fort, speciellt i och med att man måste hem och hämta sitt certifikat som nu verkar ha anlänt. Men innan dess blir det ett möte inne i Stockholm city imorgon hos Svensk Pilot Förening som vill träffa oss åtta i Skyways (Avia Express). När det är avklarat blir det en flight hem till Ängelholm/Helsingborg.


SAS Airbus A330 på final mellan hustaken till bana 01L.





Kommentarer
Postat av: Martin

Grym bild Ernst:) blev lite svårt med inlägg från iphonen:) för tjocka fingrar...

2010-01-11 @ 21:23:40
Postat av: Conny

Härlig bild! :)



Har ni någon indikation än på vem/vilka Skyways kan tänkas vilja anställa?



Och var basen kan bli?

Hur många baser har Skyways?

2010-01-11 @ 23:00:36
Postat av: Staffan

Tråkigare utsikt har man ju varit med om... :-)

2010-01-11 @ 23:00:37
Postat av: Alex

Här bara haglar kommentarerna in under tiden jag håller på och svarar märker jag...



Martin,

Du kommer snart vänja dig, jag lovar! Tackar! :) Jag rensar upp lite så du inte framstår som en digital invandrare som vi brukar säga i klassen om de som inte kan hantera en dator hehe! ;)



Conny,

Nej absolut inte, det är alldeles för långt fram i tiden för att spekulera i. Man får hoppas att konjunkturen har förändrats vid tidpunkten för examen samt att de behöver oss då på grund av expansion eller liknande. Det finns ju absolut inga garantier för någonting, utan nu gäller det bara göra så bra ifrån sig som möjligt så får man se vart det leder.



Man kan bli baserad på de flesta av Skyways destinationer men merparten har bas på Arlanda.



Staffan,

Vänta bara tills de startar 19R och svänger mot huset på låg höjd! Feeling säger jag!

2010-01-11 @ 23:15:34
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0