TF174 BROMMA

Då var man åter i Stockholm efter några dagars välförtjänt vila på hemmaplan utan att behöva tänka alltför mycket på att man egentligen hade behövt plugga. Flygningen denna gång blev som sagt med Malmö Aviation från Sturup till Bromma i sällskap med familjen som jag nu kommer spendera några dagar tillsammans med här i Stockholm innan det verkligen är dags för allvaret.

Malmö Aviations Avro RJ100 blev det ja och flygningen var riktigt "smooth" från start till landning. Fanns inte mycket att klaga på här vad gäller service och komfort, här ingick till och med en lättare måltid och en varm handduk att tvätta av sig med...små saker i och för sig men dessa är nu inte längre så självklara längre hos de flesta flygbolag. Inflygningen till Bromma var inte dålig den heller med hela Stockholm upplyst precis under en, antar att ni kan gissa vad den blåaktiga bollen är för något. Sådana här tillfällen kan man ju villigt erkänna att det inte går att förverkliga så bra på bild som man upplever det. Men jag var tvungen att ta en bild och visa i vilket fall som helst.   


Kommentarer
Postat av: Conny

Mkt tjusig bild!Loggboken ja,är det kapten och styrman som skriver på åt varandra?

Eller räcker det med att man gör det själv?Och har flygbolaget man jobbar för en kopia av loggboken?

2010-01-08 @ 19:19:22
Postat av: Alex

Tackar, man tror ju alltid att bilderna ska bli ännu bättre än vad de blir. Allt ser ju så himla mycket bättre ut i sökaren. Men relativt nöjd ändå med denna.Man skriver själv i loggboken och intygar att allt är korrekt med sin namnteckning på varje ifylld sida.Tror inte det är så vanligt att flygbolag har kopior av loggboken men det förekommer säkert.

2010-01-08 @ 23:42:34
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Daniel

Jag tycker bilden var jättecool.

Marken bortanför Globen ser ut ungefär som nattsceneriet i MS Flight Simulator. Men det var säkert trevligare att se det på riktigt:-)God fortsättning!

/Daniel

2010-01-09 @ 15:18:25
Postat av: David

Om du flög den sjunde/sjätte så såg jag troligen ditt plan innan landningen. Jag var nämligen strax under det och drömde mig bort och funderade hur dem hade det där uppe, så hittar man av en slump denna bild från den dan, coolt

2010-01-09 @ 19:53:37
Postat av: Alex

Daniel,

Ja det var ännu häftigare live men som sagt rätt nöjd med bilden ändå! :) God fortsättning på dig också!David,

Jag flög upp den 7:e, landade vid cirka 17.45. Det var ju lite komiskt om du stod och såg när vi landade, världen är liten! :)

2010-01-10 @ 22:22:27
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0