STANDBY

Nu äntliogen börjar det närma sig flygning igen, känns som det var länge sedan sist! Men först blir det en standby-dag vilket betyder att man kan bli inringd ifall någon av klasskompisarna skulle bli sjuka eller liknande. Planerna för dagen annars är väl dels ett gymbesök och dels läsa på inför flygningarna och de aktuella flygplatserna.

I nuläget ser det ut som det blir Stockholm/Arlanda-Halmstad-Stockholm/Bromma-Halmstad imorgon, men det allt kan ändra sig och det märker man när man drar sitt Skyways id-kort vid incheckningen. Då kommer automatiskt dagens schema i skrivaren och om allt blir som det är tänkt är det alltså övernattning i Halmstad som gäller. Det blir med andra debut på Scandic Hallandia som man bor på där nere i Halmstad. Ni kan väl räkna med någon form av referat från dessa flygningar imorgon kväll.

Kommentarer
Postat av: Kenneth G

Hur ser "nålkartan" ut numera? Ska du nu flyga Bromma-Halmstad så måste du börja med trådar som jag tipsade om tidigare ;-)

2010-02-15 @ 16:17:28
Postat av: Alex

Hehehe...ja imorgon blir det en ny! :) Två tight satta nålar lär det ju bli. Får väl fixa en bilduppdatering från "nålkartan" så småningom!

2010-02-15 @ 21:17:47
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0