SAS 50 ÅR PÅ ÄNGELHOLM!

SAS firar idag 50-års jubileum ute på Ängelholms flygplats och man har nästan lite dåligt samvete att man inte är där nu när man ändå är på hemmaplan. Men det är svårt att hinna med allt man vill göra och vädret har minst sagt varit ostadigt idag hitintills. Evenemanget bjuder bland annat på uppvisning av både Draken och Gripen samtidigt som Daisy står uppställd och blänker antar jag om nu solen tittar fram emellanåt. För någon vecka sedan var det även biljettsläpp för en rundtur vilket jag givetvis trodde skulle vara med Daisy. Efter en och halvtimmes ringande kom jag slutligen fram men biljetterna var redan slut men som tur var så var det inte Daisy som stod för rundturen utan det skulle vara en 737-600. Den har man ju flugit ett antal gånger så bitterheten att biljetterna var slut byttes snabbt mot en lättnad. I vart fall får man passa på att gratulera SAS och man får ju verkligen hoppas det blir minst 50 år till på Ängelholm!

 

Daisy fotograferad vid ett tidigare tillfälle i Ljungbyhed av alla ställen, otroligt snygg!


Kommentarer
Postat av: Erik Löfgren Bengtson

Kom precis hem därifrån! mycket trevlig tillställning men det var inte så mycket till uppvisning. Stannade inte för att kolla gripen då jag ska på aeroshown i göteborg imorrn :)Försökte också få tag i biljetter till rundflygningen men kom fram efter 1 timmes ringade och då var alla biljetter självklart slut. Som tröst så skulle vi ta rundturen till tornet istället men när vi väl kom dit idag så var det också slut! Får väl hoppas att jag vinner något tröstpris på tipsrundan iaf, haha!Det är förövrigt också uppvisning i ljungbyhed den 5e september :)

2010-08-28 @ 15:55:21
Postat av: Fabio Andreoli

Slår ju inte Showen i Göteborg nu i helgen! DC3an var där samt JAS, Tunnan, Lansen, Viggen, Draken, F16, Schweiz akrobatiska team och italienska Frecce Tricolori, för att nämna några.

2010-08-29 @ 23:47:37
Postat av: Alex

Erik,

Det hade varit roligt att vara där och se det hela men får väl försöka ta mig till Ljungbyhed den 5:e september istället. Vi får hoppas du vinner något på tipsrundan...var det flygplansquiz så lär det väl inte varit några problem för dig!?Fabio,

Nej det lär den ju inte göra, Göteborgsshowen är ju betydligt större...men det är ju minst sagt många flygshower på kort tid nu. Blev det några bra bilder då?

2010-08-30 @ 09:38:36
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jodå fixade några bilder på Frecce Tricolori och JAS.

2010-08-30 @ 10:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0