SKYWAYS TRAINING CENTER

Måndagen börjar lida mot sitt slut, i alla fall vad gäller dagsljuset. Plugg har det varit hela dagen för min del i form av självstudier här i villan i Upplands Väsby. Imorgon är det dock dags igen för att bege sig till Arlanda och Skyways Training Center. Där ska vi få fortsatt genomgång på Fokker 50 papperstigern samtidigt som vi har tid till att ställa frågor på oklarheter från Fokker 50 CBT:n. Det är väldigt härligt att vara i flygplatsmiljön på Arlanda och plugga på Skyways Training Center även om vi till stor del sitter själv och klickar på datorn. Utsikten från Skyways kontor är över en av startbanorna, kan det bli mycket bättre utsikt...tror inte det? Såhär såg det ut i klassrummet förra veckan när vi var där.


Kommentarer
Postat av: Conny

Fina lokaler,finns det möjlighet att tex vid kaffepaus att öppna en dörr så du står direkt vid startbanan?När börjar flighttraining i de " riktiga " simulatorerna?Har du hunnit testa jacuzzin än? hihi

2009-09-28 @ 21:10:23
Postat av: Anonym

Undrar bara varför ni har era TFHS "uniformer" på er?!

2009-09-29 @ 17:08:53
Postat av: Alex

Conny,

Vid kaffepauserna blir det rätt mycket spanande över bansystemet ja, men tyvärr är alla kontoren placerade på första parkett men som sagt man ser rätt bra ändå!Jacuzzin är testad oxå hehe!!TFHS uniformerna har vi för att vara enhetliga, vi tillhör fortfarande skolan och kommer så göra under hela Skyways-tiden. Vi kommer dock inte flyga linjetrafiken för Skyways i dessa givetvis. Jag tycker det är viktigt att se prydliga ut så vi tog beslutet att alla kör med denna uniform tills vidare.

2009-09-29 @ 20:56:00
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0