SISTA KVÄLLEN MED GÄNGET...

...eller rättare sagt med halva gänget. Nu splittras nämligen City Airline och Skyways klasserna i alla fall i ett halvår eller liknande. Nu väntar ett stort äventyr för oss alla på respektive bolag i Stockholm och Zurich. Men för att återgå till sista dagen på skolan så bestod den av ett simulatorpass i form av en rutt-flygning mellan Köpenhamn och Zurich. Man hade helt klart räknat med ett av de tuffare passen vad gäller motorbortfall och tryckfall i kabin med mera, men flygningen flöt på ganska lugnt om man bortser från några småfel som man behövde åtgärda. Snacket på radion var dock väldigt intensivt och vi (jag och Lars) fick nya klareringar om kurser och höjder hela tiden. Luftrummet i Europa är väldigt tight så det är bara vänja sig att det händer mycket just med trafikledningen. När vi närmade oss Zurich blev vädret sämre och siktvärdena var helt enkelt för dåliga för att landa och vi fick då fortsätta till vår alternativflygplats för dagen Frankfurt. Efter en rätt så lång intaxning till gate i Frankfurt satte man parkingeringsbromsen som fick symbolisera slutet på den intensiva och väldigt lärorika flygutbildningen man varit med om i Ljungbyhed under 1,5 års tid nu.

På kvällen blev det storgrillning med alla kvarvarande på Ljunghusen, 08:or, 09:or och en massa norrmän! En stor fin grillad köttbit stod på menyn och till efterrätt hade Johanna i 09 bakat en mycket god kladdkaka till oss i 08! Avslutningen kunde inte bli mycket bättre med andra ord!

Lördagen ägnades sedan till att städa till det lilla korridorrummet man nu haft som hem under veckorna, det är märkligt att det kan bli så mycket saker som man behöver packa ner från ett sådant litet rum. Nu är det i alla fall gjort och bilen som ska gå till Stockholm med flyttlasset på måndag står färdigpackad.Kommentarer
Postat av: Staffan

Lycka till i Stockholm! Vi kommer sakna er på Ljunghusen. Nu är vi i numerärt underläge mot norrmännen ;-)

2009-09-13 @ 19:34:47
URL: http://landa.blogg.se/
Postat av: Conny

Får ni gratis boende i Sthlm?

Har skolan rum vid Arlanda eller kanske får ni ett hotellrum?Bostadssituationen i Sthlm är milt sagt bedrövlig...

2009-09-13 @ 23:32:20
Postat av: Jacob

Det var trevligt i fredags! Hoppas ni får det bra nu i Stockholm, och vem vet, vi kanske kommer och hälsar på! :-) See you!

2009-09-14 @ 00:20:46
URL: http://flygandejacob.blogg.se/
Postat av: concha

will miss u all...

2009-09-14 @ 22:05:31
Postat av: Alex

Staffan,

Tack så mycket! Ja jag lider med er, får komma och stötta upp ibland ;)Conny,

Vi får faktiskt stå för boendet själva i Stockholm, det blir en villa i Upplands Väsby...så inget hotell tyvärr. Men det kommer nog bli bra!Jacob,

Ja det var mycket trevligt, tack för allt! Du är välkommen! Cya!Concha,

Will miss you too!

2009-09-15 @ 20:36:21
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0