UPPLANDS VÄSBY ZOO

Idag var det äntligen dags igen, rätt som det var nu under eftermiddagen smög Robert fram och gjorde sina behov på gräsmattan precis utanför fönstret. Både jag och Johannes kunde dock utan tvekan konstatera att Robert egentligen är hona så vi får väl försöka komma på ett mer feminint klingande namn till nästa gång hon kommer på besök. Plommonen hänger kvar här i trädet så det var väl en av anledningarna till att hon vågade sig tillbaka. Bara några minuter senare dök även en hare upp och den var verkligen av modell större. Jag trodde först det var "Robert" som lagt sig till rätta men det var som sagt helt fel. Utöver att sitta och titta på djur igenom fönstret har jag även jobbat på med en CBT som ska göras nu under denna vecka och nästa.

CBT:n innehåller följande ämnen Dangerous Goods, Security, Winter Operation och Subpart Q som är bestämmelser som styr hur mycket/länge man får vara i tjänst samt hur mycket man måste vila mellan arbetspass. Denna CBT är internetbaserad så allt görs här hemifrån huset och alla ämnen avslutas med ett test som man måste ha 75% rätt på för att bli godkänd. Dangerous Goods och Security blev klart idag så fortsättning följer imorgon.
Kommentarer
Postat av: Magi

Jag föreslår Roberta.. blir lätt att komma ihåg :-)

2009-10-23 @ 09:01:13
Postat av: Alex

Ja även det äldre gardet i klassen kanske komma ihåg den förändringen ;)

2009-10-23 @ 19:52:54
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Robin är ett passande namn tycker jag - lite lagom unisex - så att det inte blir ett för traumatiskt identitesbyte när han nu blir en hon... =)

Kaninen måste ju helt klart heta Stampe!

Såå söta! =)

Puss!

2009-10-24 @ 10:35:40
Postat av: Alex

Jaa, vilket bra förslag älskling! Lagom övergång som du säger ja hehe! Stampe känns också självklart :) De är jättesöta båda två såsom du =) Puss!

2009-10-25 @ 18:03:17
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Naaawe va du e söt bejbi, hihi =) Puss!

2009-10-25 @ 19:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0