UNIFORMSPROVNING

Ikväll är det andra gången det blir ett modeinlägg här på bloggen, tidigare idag var vi nämligen uppe på Skyways och provade ut uniformer. Utbudet på storlekar var inte det största speciellt inte för mig som har relativt udda storlek där det helst ska vara både förlängd ärm och byxben. Ingen komplett uppsättning som satt perfekt för min del med andra ord och det var det väl inte riktigt för någon annan heller. Närmast var nog Daniel och Johannes som här har fått äran med en helbild. Skyways har ju som sagt bytat logo sedan dessa uniformer var aktuella så det blir en liten annorlunda touch på de nya vad gäller knappar, vinge på mössan och jag tror bestämt att de skulle vara en aning mer figursydda dessutom. Det kommer förmodligen att bli ytterligare ett modeinlägg framöver när hela kitet är komplett och i rätt storlek, trots att detta egentligen ska vara en flygblogg.....men å andra sidan så ju uniformen väl förknippat med yrket!


Det är lite "Emil i Lönneberga"-varning på en del av oss med mössan, det tar nog ett tag innan man vänjer sig vid att just bära mössa!

Sedan så har det ju även varit finbesök på Arlanda och Stockholm i dagarna som resulterade i rejält följe med intressanta plan samt en avstängd E4 i flera timmar! Synd att inte vädret har varit bättre samt att ankomsten/avgången inte var i dagsljus vilket kanske hade gjort att man fått en aning bättre bilder på detta tillfälle. Utöver dessa två som syns på bilden, Illyushin 96 och Illyushin 62, stod det även en Tupolev 154 och en Illyushin 76 som antagligen fraktade hit bilar till presidentens eskort in till Stockholm C.


Johan i flightspotterrollen med presidentens plan i sökaren!

Kommentarer
Postat av: Sara

Va fina ni är! =) Puss!

2009-11-19 @ 13:26:25
Postat av: Alex

Tack bejbi! :) Puss!

2009-11-19 @ 14:37:09
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: F

Il-62an var en sväng på Arlanda redan i torsdags förra veckan. Gick inte ta miste på en gammal "four holer" som den ryska motsvarigheten till VC-10...den lät ungefär som man trodde ;)

2009-11-19 @ 23:48:42
URL: http://lae.blogg.se/
Postat av: Alex

Den landade faktiskt efter oss när jag flög upp i torsdags ja, stod i kabinen och väntade på att få gå av och hörde då en rejäl reverse och tänkte vad f*n vad det där för något!?Det var Il-62:an ja som sagt, den låter inte lite den alltså!

2009-11-20 @ 14:35:28
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0