FOTOMÄSSA

Dagens agenda bestod av ett simulatorpass men precis när vi startade upp bilen och rullade mot Arlanda blev vi uppringda av Skyways OP. Instruktören för dagen kunde inte komma på grund av sjukdom men det blev trots allt fortsatt färd mot Arlanda i hopp om att någon annan instruktör skulle bli inringd. Under tiden blev det att avnjuta en kopp kaffe men tyvärr dök det aldrig upp någon instruktör så vi blev utan pass idag.

Istället styrde vi kosan mot Älvsjö och årets fotomässa som arrangeras där just den här helgen, detta fick vi syn på av en ren slump på vägen hem från Arlanda igår. Inte mycket att tveka på när man har ett sådant fotointresse! Canon's monter var det första man steg in i när man kom in på mässan så bättre kunde det inte bli. Utöver Canon fanns det även en del andra montrar med intressanta produkter som kan bli aktuella i den framtida fotobagen. Halva eftermiddagen spenderades här och därefter blev det även en tur till Bromma för att kolla till KSAB's flygshop där vi för övrigt handlat en del material under vår tid nere i Ljungbyhed såsom kartor, litteratur m.m.

Det var med andra ord inga problem att få dagen att gå i brist på simulatorpasset men imorgon hoppas man verkligen det blir av! Med det säger jag godnatt och bjuder på två bilder!Canon paradise.....vill ha, vill ha!Andersson Business Jet's kontor på Bromma med en drömmande Johannes Anderzon i framsätet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0