LÅNG TEORIDAG

Riktigt sent inlägg ikväll efter en lång dag fullspäckad med teori i olika former. Förmiddagen ägnades åt en LoB vilket ni nu vid det här laget vet står för Long Briefing och som innehöll en sammanfattning av allt som vi gjort hitintills vad gäller instrumentflygningen. Olika typer av inflygningar, planerings och operativa minima, färdplaner med mera.

Under eftermiddagen blev det hårdkörning i Principles of Flight där vi nu kommit en bit i den enorma boken vi har i det ämnet. I själva verket är den väldigt lättläst och går betydligt snabbare att komma igenom ett kapitel i den än många andra ämnen. Antar det beror lite på hur intresserad man är av ämnet i fråga också givetvis.

Nu ikväll har jag och Johannes även hunnit med två stycken Progress test som vi måste göra från och till för att visa att man gör framsteg i de ämnen man läser. Det är visst krav på att detta görs från Luftfartsstyrelsen så det är väl bäst att följa detta helt enkelt. Nu är det dock läggdags för mig, imorgon blir det en ny teoridag men jag ska även passa på att flyga det simulatorpass som blev inställt i fredags. Kort och koncist idag men det får bli ett intressantare inlägg imorgon...godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0