DÅLIG UPPDATERING

Ja jag vet att det har var lite dålig uppdatering på bloggen i dagarna men det är som sagt fullt upp med alla prov och plugg däremellan. Jag hoppas kunna göra någon form av "kvalitets"-inlägg imorgon så ni får hålla er till tåls till dess antagligen. Är fortfarande en del prov som man ska beta av i veckan men man får förhoppningsvis ett välförtjänt påsklov till helgen, vilket betyder att man har mer tid till bloggandet : ) Kan ju maila eller kommentera en önskelista om områden som jag ska ta upp...om ni har något speciellt ni vill veta! Ha det fint så länge!

Kommentarer
Postat av: Johan

Hej,

har just hittat till din blogg. Mycket intressant att läsa!

Har en fråga: Hur hanteras de studenter sin redab har PPL eller/och ATPL teorin?

Får de flyga i alla fall? Vara med på lektioner?

2009-03-31 @ 20:25:36
Postat av: Mie

Hoppas det går bra på proven...

Kram

2009-03-31 @ 22:21:27
Postat av: Alex

Hej Johan,



Kul att höra! Det var fyra i klassen som hade PPL sedan tidigare och en av dessa hade även ATPL-teorin. Man "behandlas" på samma sätt som alla andra trots det och måste gå igenom alla steg i flygandet i vilket fall som helst. Man måste även göra skolprov både på PPL- såsom ATPL-nivå för att få högskolepoäng. Man behöver dock inte skriva för Luftfartsstyrelsen ännu en gång men måste vara med på lektionerna oxå ja!



Hoppas du fortsätter läsa bloggen! ;)



2009-03-31 @ 22:45:54
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Alex

Går väl helt okej med proven Mie men det är ju det gamla vanliga med de här flervalsfrågorna...ingen logik nånstans. Sämsta examinationsformen jag varit med om.



Kram

2009-03-31 @ 22:48:06
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0