3 x CIMBER STERLING

Har haft lite abstinens i avtryckarfingret nu ett tag vad gäller flygplansfotografi men fick stilla den abstinensen lite idag hehe. Var nämligen på en liten fotosession på Kastrup....för att samla både en del nytt men även en del gammalt till samlingen. Cimber Sterling var en av nyheterna och de kommer här i tre olika versioner som ni ser! Vilken är snyggast?Splitterny retro målning och faktiskt den enda som bär både Cimber och Sterling titlarna på flygkroppen. Grymt snygg med den danska flaggan som extra krydda bakom cockpit fönsterna!Sterling S som var den målning som senast introducerades innan Sterlings konkurs. Sterling har annars figurerat i en och annan målning genom årens lopp...till många fotografers stora förtjusning.Många olika internet adresser har också figurerat på Sterlings dekor.... sterling.eu, sterlingticket.com....bara för att nämna några!
 

Kommentarer
Postat av: E

Snyggast? Retromålningen, utan tvekan.

2009-07-03 @ 00:30:16
Postat av: Conny

Ja,helt klart foto #1,är svag för retromålningar :)Är bilderna tagna idag? I så fall är det lite förbryllande,hmmmmm.......Sterling har ju gått omkull.....men de har månne återuppstått på nåt vis?

2009-07-03 @ 01:15:13
Postat av: Alex

Ja det är bara att hålla med att retron är vassast!Alla bilderna är tagna igår ja, Cimber Sterling flyger med Sterlings gamla maskiner och låter dem helt enkelt ha kvar målningen. Vad jag har hört från min teorilärare (Cimber Sterling-kapten) är det bara retron (OY-MRG) som kommer ha den där målningen...de andra kommer inte heller ommålas till något annat tyvärr.

2009-07-03 @ 14:17:45
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Conny

Aha,ok......nu har det klarnat.

2009-07-03 @ 15:08:17
Postat av: Natta

saknar Sterling :/

2009-07-20 @ 00:07:09
URL: http://natha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0