VALLÅSEN

Det blev visst en sen uppdatering av bloggen idag men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge som det brukar heta. Snön verkade ligga kvar även idag i backen så vid tre i eftermiddags satte vi kurs mot Vallåsen. Vallåsen är väl inte en av de större anläggningarna men inte oväntat är de jävligt vassa på konstnö här. Ska man vara helt ärlig är backarna riktigt bra för att vara så långt söderut men det tar ju knappast lång tid att åka över systemets 3-4 backar. Poängen idag var dock att få åka lite överhuvudtaget, speciellt nu när man i år antagligen inte kommer kunna ta ledigt och åka iväg en vecka. En riktigt lyckad eftermiddag/kväll blev det i alla fall!

Kameran hängde inte med ikväll men jag lyckades ändå få till två hyfsade shots med min mobilkamera...inte så illa med tanke på att den bara är på 2 megapixlar samt blivit helt nerskriven i recensionerna! Dessutom är de tagna utan blixt! Den sista har dock Johannes tagit på mig när man typ flyger ner från backen som ni ser ; )


Daniel, Johanna och Mattias åkte bräda...



...medan Johannes och Niklas föredrog de traditionella skidorna.



Sist men inte minst den flygande holländaren...

Kommentarer
Postat av: Johannes Anderzon

SJukt bra bilder ju! Speciellt den på honom med silvrig kanonkula på huvudet ;) Grattis på den stora dagen kompis, sitt inte uppe hela natten o plugga nu...

2009-01-29 @ 00:49:02
URL: http://www.johannez.se
Postat av: Magic

..flygande fransmannen! :-)

2009-01-31 @ 09:21:20
Postat av: Magico

hehe... disregard! såg inte att det var du!! Sorry :-)

2009-01-31 @ 09:23:48
Postat av: Alex

Har du inte hört talat on the Flying Dutchmen? Det är ju Fokker vi ska flyga ju!



Ses imorgon Magic!

2009-02-01 @ 23:25:27
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0