WOHOOO!!!

Nu ikväll kom verkligen en överraskning av det större slaget som vi i klassen knappast hade räknat med...nu är det nämligen klart att vi ska få flyga till Norrland!

Norrlandsresan har genom åren varit en av utbildningens höjdpunkter men när vi började var just detta moment strucket ifrån utbildningsplanen till vår stora besvikelsen. Vi har dock ständigt påminn lärarna och ledningen på skolan om att detta är något vi verkligen vill göra samtidigt som det ger bra erfarenheter då flygning i fjällmiljö är något helt annat än att flyga runt här nere i Skåne. Vi hade nog i sanningens namn gett upp det hela men som sagt nu ikväll släpptes bomben av vår klasspappa, Mats. Det blev helt enkelt glädjetjut i klassrummet hehe!

Vecka 19 kommer det bära iväg för oss i Skyways-klassen medan den andra halvan får vänta ytterligare någon vecka. Det kommer antagligen bli två eller tre studenter per flygplan, Cirrus är det som gäller givetvis! Tanken är att vi samlas i Vilhelmina en viss dag men hur vi tar oss dit, bestämmer vi själva!

Extra krydda på moset blev det av bara farten när det även avslöjades att vi någon vecka senare även ska få flyga det gamla skolflygplanet, Bulldog, vilken kommer utbilda oss i upset training. Upset training görs för att vi ska öva oss på att ta flygplanet ur onormala lägen såsom spinn etc. Jag skulle även våga gissa på att vi kommer få göra en looping eller två också för den delen när vi ändå sitter där : )

Kvällen kunde med andra ord inte sluta bättre...sicken feeling!  
 

Kommentarer
Postat av: Johannes Anderzon

Ja, våra inlägg blev ganska lika idag. Otippat att vi skulle skriva om just detta ;) Tänk att om några veckor sitter vi förhoppningsvis där i planet ihopa på väg upp mot Vilhelmina, och kamerorna i högsta hugg ;) FEELING!!

2009-02-11 @ 21:50:37
URL: http://www.johannez.se
Postat av: anton

Bulldog is da shit...kul höra vad du tycker om flygkänslan i den.

Jag kan avslöja att den e grym och genuin.

Du kommer känna historiens vingslag när du sätter dig i den.Flyg lugnt.

-A

2009-02-11 @ 21:53:50
Postat av: Concha

Så jävla gött! Och oväntat. Hade nog gett upp hoppet lite...

Norrland here we come!

2009-02-12 @ 11:12:48
Postat av: Conny

Låter som en helt fantastisk resa ! :)

2009-02-12 @ 15:09:58
Postat av: Alex

Anton,

Ja det ska verkligen bli kul att få flyga den samt testa på lite mer uppe i luften.Concha,

Ja det var en riktig surprise! Norrland here we come...kunde inte sagt det bättre själv :)

2009-02-12 @ 15:10:12
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Aascoolt med Bulldog! :D

2009-02-12 @ 17:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0