PLUGG

Idag var det full fart på plugget på alla fronter i Ljunghusen, åtminstone för mig och Johannes. När en del av klassen var och tittade på sin kommande arbetsplats satt vi och försökte bli lite klokare av vår artikel till case:t. Efter en heldag känns det som vi faktiskt har lyckats och det känns inte helt omöjligt att kunna presentera något vettigt i alla fall. Tänkte inte skriva mycket mer än så ikväll utan ni får nöja er med att titta på lite bilder…som ni ser var det fler som var aktiva med just case:t och utspridda i hela Ljunghusen.


Johannes och jag har vårt favoritställe vid entrén.Johanna och Josef verkar föredra kårrummet......medan Tristan och Niklas kör en kombo plugg+kvällsmat i matsalen.

Kommentarer
Postat av: Putte

Ser ut som du bytat upp dig en del jämfört med tredje våningen i m-huset.

2009-02-03 @ 00:11:03
Postat av: Johannes Mr Mac Anderzon

Mac står ut även på dessa bilder ;) Riktigt najs att se dessa upplysta äpplen lite överallt i Ljunghuset nuförtiden.Håller vi samma tempo på plugget idag så går nog caset vägen.Vart tog bilden på en spänning Biffen vägen?See Ya

2009-02-03 @ 09:50:59
URL: http://www.johannez.se
Postat av: Alex

Putte,

Ja, det får man nog säga. Det är betydligt trevligare att sitta där och plugga än på vinden i M-huset ; )Mr Mac,

Till och med lurat mig att köpa en, jag som aldrig skulle ha Mac...

Biff-bilden kommer nog inte att publiceras, kommer ju inte vara en enda som vågar söka TFHS då eller i vart fall våga bo på Ljunghusen.

2009-02-04 @ 00:09:11
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0