FÖRSTA SIMPASSET

Då var det avklarat, första passet i simulatorn! Microsoft Flight Simulator kan nog slänga sig i väggen och då är ändå inte skolans simulator en full motion! Trots det så upplevde man framförallt när man satt som "pilot not flying" att hela simulatorn rörde på sig, vilket den i verkligheten inte gjorde utan detta var en form av illusion som synintrycken på skärmarna framför gav upphov till. För att sammanfatta dagen...riktigt roligt att vara tillbaka bakom spakarna igen efter ett långt uppehåll, simulatorflygningen var klart över förväntad i realism...och sist men inte minst jag längtar redan till morgondagens pass! Godnatt...



Ganska så nöjd får man nog säga! Hoppas kunna ta lite fler bilder senare när simulatorn är igång och helt upplyst...det ger en helt annan feeling.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt att få börja tvåmotorflyga "på riktigt"!! :D

Fin simulator också..

2009-02-10 @ 08:03:58
Postat av: Sofie

Sicken feeling!! :D Men det låter lite konstigt för en som aldrig provat på det ni pysslar med. Det går inte riktigt att föreställa sig att det skulle kunna motsvara "riktig" flygning men det är ju kanonbra om det gör det!



Sen vill jag gärna ha ett smakprov på de bilderna där du va riktigt nöjd och Johannes sa att du liknade en hund:)



Ha det fint! Kram kram

2009-02-10 @ 21:42:26
Postat av: Alex

Johanna,

Ja det är nice att ha ännu fler spakar att dra i :) Simulatorn är helt okej, mycket bättre realism än vad man kunde tänka sig.



Sofie,

Håll inne nu, de kommer du aldrig få se! Men det är väl bara att fantisera lite, sätt ett par öronmuffar på den kalafsen så har du svaret...men frisyren får vara kvar tills nån tvingar av mig den så enkelt är det!

2009-02-10 @ 23:09:10
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0