JULKLAPPSTIPS!

Har ni problem vad ni ska ge era nära och kära i julklapp!? Jag har ett förslag, vad sägs om en canvas? Det behöver inte nödvändigtsvis vara ett flygplan som motiv, mitt fotografiska intresse sträcker sig som ni kanske har förstått längre än så och omfattar nu de flesta områden.

För några veckor sedan kom jag i kontakt med ett företag som har specialiserat sig på att göra canvas, posters, tapeter etc. av fotografier. Detta företag står för själva produktionen av produkten i fråga medan fotografer runt om i landet bidrar med bilder. Efter att ha skickat in tre provbilder från min "portfolio" fick jag ett godkännande att bli upphovsman för företaget vilket betyder att jag kan ladda upp bilder som du nu kan köpa och ha på väggen hemma i olika former. För tillfället har jag ett fåtal bilder uppladdade men dessa kommer utökas i takt med att jag får fortsatt förtroende att ladda upp. Om det inte är någon bild som faller er i smaken just nu så glöm inte att återvända snart igen för jag kommer kontinuerligt att ladda upp nytt. Detta är med andra ord mitt julklappstips till er i år!

Mina bilder finner ni på följande länk:
http://www.artinrooms.se/alexanderjonssonEn effektfull bild från Paris kanske?Eller en estetisk vy från Chicago?Eller rent av min vinnarbild, jumbon i soluppgång?

Kommentarer
Postat av: martin

moulin rouge va riktigt nice kanske tom slår golden gate bron:)

2009-12-03 @ 23:14:50
Postat av: Anton

Ahh!! Riktigt riktigt snyggt och roligt!!De kan ju komma hem till mig om de vill se nån som samlar på dina flyg-foto ;-)

2009-12-04 @ 13:24:12
Postat av: Alex

Martin,

Ja den är jag riktigt nöjd med, det är nog lite mer sting i den än Golden Gate. Ska redigera en Golden Gate sen när jag får lite tid över så får vi ser hur den blir.Anton,

Tackar tackar, Mouling Rouge är ju din förtjänst iofs hehe! Låter bra det, har nästa redo att skickas iväg för tryckning. Men jag hoppas det blir två så småningom, en Classic och en NG som kan få pryda din vägg! I have them both! :)

2009-12-04 @ 16:45:40
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0