FLIGHTSPOTTING

Det fina vädret nere i Skåne håller i sig och då får man passa på att fotografera så mycket som är möjligt. Ett av målen man satt upp för påsklovet var just att kunna ta sig till Kastrup en solig dag och få lite nya bilder till samlingen. Idag kändes som en bra dag och det får man nog säga att det var...klarblå himmel och kristallklart i luften! Tänkte visa några bilder från dagens skörd.



SAS nya CRJ 900, typen som har ersatt den olycksdrabbade Dash 8-400, är nu äntligen en del av min samling. Den första CRJ levererades redan i slutet på förra året.....men jag har inte hunnit att få någon bild på den förrän nu. Den flyger mestadels sträckan Köpenhamn - Ålborg och det gjorde den även idag. Riktigt snygg maskin och passar riktigt bra i SAS målningen.



Norwegian har expanderat ganska kraftigt sedan Sterling gick i konkurs och flyger nu till ett flertal destinationer både inom Norden och övriga Europa. Det roliga med Norwegian är att de har olika norska personer målade på stjärtfenan, på denna verkar personen i fråga vara...Thor Heyerdahl.

Tidiga morgonar är bäst på Kastrup, de flesta större planen som kommer långväga ifrån såsom Amerika och Asien landar då. SAS har dagligen ett par ankomster med sina Airbus A330/340, Thai flyger också dagligen med Boeing 747-400...i och med att de kommer dagligen kan man ibland kosta på sig att försöka göra något mer kreativt. Ganska nöjd med dagens resultat i alla fall.


Nu får det nog räcka med "flygporr" för idag hehe...imorgon får jag hitta på något annat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0