TFHS EXPONERING

Ännu en vecka har gått på världens bästa universitetsutbildning. Dagen har egentligen inte bestått av så mycket bortsett från ett helt underbart flygpass i det fina vårvädret. Det blev en "Fröken Ur"-navigering även idag som sagt och det gick helt okej även denna gång. Det som är mest synd med tidsnavigeringen är att man måste följa upp sin position och jämföra med tiderna man räknat ut på kartan hela tiden. Detta medför att det blir ganska krävande och att man måste vara aktiv hela tiden, men idag försökte jag även njuta lite...det är inte varje dag man sitter på lagom höjd över Skåne och i praktiken ser hur de gröna färgerna bara växer fram! Härligt!

I veckan har faktiskt TFHS fått lite exponering i diverse media dessutom...bland annat fanns en artikel i onsdagens Helsingborgs Dagblad om de nyanlända norrmännen som ska få sin grundflygutbildning här i Ljungbyhed istället för på hemmaplan. Ni kan se artikeln om ni klickar på länken nedan, det finns en ganska god chans att det är jag som taxar ut med en Cirrus där i bakgrunden från klassrumsbilden hehe.

http://hd.se/klippan/2009/04/14/norska-flygelever-har-landat/

Dessutom lyckades Tristan i klassen snappa upp en fräck annons på Sturup flygplats när han reste hem till Stockholm över helgen. Den verkar främst vara riktat till civilingenjörer som ska söka till Lunds Tekniska Högskola...men om ni inte vet så tillhör nu även TFHS denna fakultet under Lunds Universitet. Rätt fräck annons...inte så svårt att säga vilket bolag som ligger i grunden till målningen i alla fall! Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0