GÖKOTTA

Klockan 7.00 imorse var det samling uppe på Kopparhatten, Söderåsen, för "Gökotta" som är en gammal tradition på skolan. Bortsett från några morgontrötta 08:or (läs: Daniel, Lars och Veronika) var det nog så gott som fulltaligt med teorilärare, flyginstruktörer och övrig personal på skolan...till och med norrmännen hade hittat dit! Göken lyste dock med sin frånvaro så efter frukosten fick vi själva sjunga lite ackompanjerade av Janne på dragspel. Måste säga att detta var en mycket trevlig start på dagen, stort tack till Ann-Marie som fick vara uppe med tuppen och fixa allt.

För er som inte vet det så ligger Kopparhatten i Skäralids naturreservat och är den högsta punkten på åsen med grym utsikt över den nedanförliggande ravinen. En mycket fin plats att uppleva naturen på med andra ord, speciellt nu när allt håller på att slå ut i alla nyanser av grönt som man kan tänka sig. Nedan följer lite bilder från morgonens aktiviteter.Skäralids ravinen med den lilla sjön.Ann-Marie hade dukat upp en rejäl frukost på rastplatsen uppe på Kopparhatten.Färdigt sångmaterial så alla kunde sjunga med!Janne på dragspel, grymt!Erik och Klang sjöng för kung och fosterland.Johan och Ann-Sofie shake:ar loss!Per-Erik och JohannaKaffe är ett måste i alla fall för Frasse......för Håkan och Stig också tydligen.Dagens höjdpunkt blev nog ändå Pär's "potatis-kanon"...hemmabygge utan dess like som ni ser.Micke var inte sen på att prova, laddas med lite AXE deospray och en potatis som sagt.Bra tryck både i rekylen och smällen!Viveka var inte heller sen på att prova, till och med ett rökmoln synligt här!Mats, Klang, Lantz, Tenghagen och två blivande piloter antagligen.Rektor Johan, även kallad JT, här tillsammans med flygledare och Stephanie från systerskolan i Australien.Grönt var ordet!
 

Dagen fortsatte med en dubbellektion i Principles of Flight med Stig och nu är det inte mer på schemat för idag än att köra hem till Helsingborg. Trevlig Valborg!
 

Kommentarer
Postat av: Anders Klang

Suveränt Alex!

2009-04-30 @ 15:38:44
Postat av: Conny

Vilken trevlig "morgonbön" ni hade.

Fina foton i förra inlägget !

2009-04-30 @ 22:01:32
Postat av: Alex

Roligt att höra Klang!Conny,

Ja det var en perfekt start på dagen! Det är svårt att misslyckas med bilderna när det är så bra väder som det varit nu ett tag...men tack ändå : )

2009-05-01 @ 10:09:22
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0