CASE SLUTFÖRT

Äntligen är vi i klassen nu kvitt det här HPL-caset som har hängt över oss i flera månader.....men dagens redovisningar blev lite av ett antiklimax. Båda grupperna (Skyways och City) har jobbat länge och mycket med det här och därför känns det ganska surt att man måste stressa igenom en presentation på två timmar istället för fyra timmar som först var sagt. Men sånt är livet, vår professor på skolan Sidney Dekker är helt enkelt för eftertraktad...verkar som han nu skulle vara med och utreda den där Turkish Airlines Boeing 737-800 olyckan i Amsterdam för någon månad sen. Sidney själv har för övrigt flugit 737-800 hos Sterling tidigare så han har nog en och annan input att komma med i den utredningen. Men som sagt, skönt att detta arbete nu är slutfört så att man istället kan koncentrera sig på flygningen.

Redan imorgon är det dags för ett checkpass som det heter, ett förberedande flygpass eller snarare en kontroll av att man uppfyller de krav som ställs för PPL-uppflygningen. Denna är nu väldigt nära, tro det eller ej! Mer om detta imorgon....

Kommentarer
Postat av: Johanna

Härligt!Lycka till med allt! :) Själv väntar jag fortfarande på mer info.. :P Får se när vi får höra nåt..

2009-04-22 @ 02:37:23
Postat av: Alex

Tackar!Jaså är det så illa? Får hoppas det kommer något snart, planering är nog inte riktigt skolans starka sida som du märkt hehe.

2009-04-22 @ 15:33:21
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0