DEBUT PÅ KÖPENHAMN/KASTRUP!

Sommartidtabellens lågtrafik verkar nu övergått till en mera normal tidtabell igen men samtidigt innebär det att många av de linjer som flugits med Fokkern tidigare nu blivit ersatta med Danish Air Transports ATR 72:or. Såg redan nu på morgonen när jag landade från Ängelholm att där var ett flertal DAT-plan på rampen vid terminal 3, en ovan syn helt klart! Självklart är detta negativt både för den anställda personalen på Avia Express samt för oss på TFHS då inte alla Fokkrar i flottan utnyttjas. Däremot har det blivit nya slingor att flyga med Fokkern och alla redan idag kommer jag få flyga till Köpenhamn/Kastrup för allra första gången. En riktig dröm som går uppfyllelse måste jag säga! Linjen Jönköping-Köpenhamn var flögs tidigare med enm Saab 340 men har nu alltså blivit uppgraderad en aning.

Slingan som jag flyger idag består av fem leggar med start på Arlanda och därefter blir det stopp på så mycket som Jönköping, Köpenhamn och slutligen Karlstad där det även blir övernattning. Kul med variation och flertal olika flygplatser på en och samma dag men givetvis slår ju Kastrup högst! Klart väder och landning bana 22L med en fin inflygning över Helsingborg och Öresund hade inte varit fel!

Kommentarer
Postat av: Renas

Du är så välkommen till Karlstad men kan ju meddela att vädret inte är den varmaste idag!

2010-08-16 @ 13:01:16
Postat av: Staffan

Ha det så skoj på CPH!

2010-08-16 @ 16:53:22
URL: http://landa.blogg.se/
Postat av: Conny

Oj,låter häftigt med Kastrup......great! :)

2010-08-16 @ 17:18:33
Postat av: Alex

Renas,

Det tackar vi för, ska försöka utforska stan också nu när man ändå är här! Har inte varit i city många gånger direkt.Staffan och Conny,

Ja det var verkligen great, betydligt mer puls kontra ARN trots att det var lågtrafik så sent på kvällen.

2010-08-17 @ 11:11:57
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0