FLYGARMUSTASCH

På TFHS finns en tradition och det är att man ska odla flygarmustasch framtill man gör första soloflygningen det vill säga det alldeles speciella EK-släppet. Igår var det dags för 09:orna, eller rättare sagt halva klass 09, att göra sin allra första soloflygning vilket innebär tre stycken studsar. Även om det bara gått cirka 3-4 veckor fanns det ett par riktigt fina.....värre var det för vår klass som fick bära våra prydnader uppemot två månader!

Det är svårt att inte tänka tillbaka på detta speciella och nervösa tillfälle när man för första gången fick flyga ensam, men som ni förstår var det även en lättnad att äntligen få raka av mustaschen. Jag hade väl inte den kraftigaste som ni kan se på bilden men där fanns några riktigt praktfulla bland övriga i klassen! Se och njut!Brorsan gav mig smeknamnet valrossen under den här tiden.....I can see why hehe!Knappt man känner igen personerna i fråga...men det är i alla fall Johan, Josef och Niklas som agerar modeller här. Inte säkert att detta blir populärt men det får de bjuda på helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Sara

HAHAHA hade ju glömt hur det såg ut...

"Titta inte på min mustasch!" "Jag tittar ju på dina tänder..." Haha! =)Josefs mustasch är inte nådig alltså - förtjänar ju nästan ett eget namn...!!! =)Puss bejbi!

2009-07-10 @ 15:08:43
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Conny

Du ser ju cool ut ju ! heheJosef ser ut som en efterlyst bandit. Hihi !2009-07-10 @ 15:14:24
Postat av: Babs

Varför är endel plan spetsiga och en del helt runda där fram? borde de inte vara likadana allihop?

2009-07-11 @ 03:07:29
URL: http://babsination.blogg.se/
Postat av: Alex

Varför en del är spetsiga och en del är runda beror helt enkelt på vilket användningsområde flygplanet är lämpat för.Spetsiga nosar kan man framförallt se hos stridsflygplan som flyger i höga hastigheter, medan passagerarplanen som flyger med lägre hastigheter har mer rundad form. Nosens utformning har med andra ord med aerodynamiken att göra.

2009-07-12 @ 22:33:21
URL: http://alexanderjonsson.blogg.se/
Postat av: Jessica

ooh..heting;)

2009-07-18 @ 12:10:14
URL: http://pixz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0